Gulvslibning

Hos Levås Gulvservice sliber og efterbehandler vi alle former for gulve for kunder på hele Sjælland. Vi afslutter vores gulvafslibning med et meget fint sandpapir, hvilket medfører, at overfladen bliver glat, og efterfølgende bliver overfladebehandlingen meget mere resistent over for snavs og slidtage.

Vi benytter udelukkende førsteklassesprodukter, der sikrer, at kvaliteten er i højsædet. Vi har lak og olieprodukter, som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal vælge den ene gulvafslibning frem for den anden, så er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os.

Lakering & Polering

Når Levås Gulvservice har udført arbejdet kan gulvene holde i mange år - uden nogen form for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulv vask.

Vi bruger udelukkende lakker der overholder EU's standarder for miljø og brug af opløsningsmidler med mere. Slidstyrken er hel exceptionel og lakken er meget stærkere end mange andre fabrikater på markedet.​

Beskyt dit gulv! Læg en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så slipper du for at få en masse snavs og grus ind, som ellers kan slide hårdt på dine gulve.

Sæt filtdupper under møblerne (dog ikke metaldupper, som giver aftryk på trægulve), så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene, hvilket er langt billigere end en total slibning.

I tilfælde af ridser eller andre skader på dine lakerede gulve har vi altid løsningen. Kontakt os for en aftale.

Oliebehandling

Oliebehandling giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, hvad enten det bliver gyldent eller lyst hvidpigmenteret. En oliebehandling er det bedste man kan gøre for sine trægulve. Olien trænger dybt ned i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade, der er særdeles let at pleje og vedligeholde enten med det specielt udviklede og moderne oliepleje eller det traditionelle og effektive gulvsæbe fra vores udvalgte leverandør.

Overfladebehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende, og efterlader en smuk og silkemat overflade.

Ludbehandling

Ludbehandling, er en gulvbehandling som lysner træet, og modvirker gulning af træet. Trægulve der ikke udsættes for stort slid kan uden problemer behandles med ludpleje, men man skal være opmærksom på, at det kræver en enkel men hyppig vedligeholdelse med sæbe eller sæbespåner.

Et ludbehandlet gulv kan ikke stå alene, idet porrerne i træet står vidt åbne, derfor skal en mætning altid finde sted enten med voks, ludsæbe eller sæbespåner. Her er det vigtigt at gulvet slibes meget fint, således at overfladen bliver nemmere at holde.

Efter en ludbehandling anbefaler vi, at gulvet vaskes min.3 gange med ludpleje eller sæbespåner inden gulvet tages i brug.